Oud papier - belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging! Steun ons.

Be Quick kent vele activiteiten om de zaak financieel draaiende te houden. Een hiervan is inzameling van oud papier, karton etc. In de week, waarin de grijze rolemmer geleegd wordt staat er op zaterdag op de parkeerplaats van het Merici-terrein een container. Hier kan men zijn papier etc. afgeven.

Normaalgesproken zijn leden van onze vereniging hierbij aanwezig van 09.00 uur tot 12.00 uur om het papier van u aan te pakken. Vanweg de corona maateregelen is de container voorlopig onbemand, maar kunt u wel zelf het papier er in plaatsen.

De opbrengst van het oud papier is een onmisbare financiële basis voor onze vereniging. De contributie kan hierdoor zo laag mogelijk worden gehouden.

Let op: de container is tot 12.00 uur open. Dit in verband met het feit, dat de container veelal om ca 12 uur wordt opgehaald.

Wanneer staat de container er?

Elke zaterdag van 9:00 tot 12:00 in de week dat de grijze huisvuilcontainer geleegd wordt (zie HVC afvalkalender). De container staat er al op vrijdagmiddag 15.00 uur, zodat u dan ook papier/karton kwijt kunt.

Waar staat de container?

Merici Terrein (voluit: het landgoed van de Congregatie der Zusters Ursulinen, ingang aan de Nesdijk 31 in Bergen)