Inschrijven - Uitschrijven

Lid worden?

Iedereen kan vrijblijvend een proefles doen. Kijk voor de lestijden op de pagina van het rooster, ook staat daar de actuele informatie waar er nog plaats is. U hoeft zich hier voor niet aan te melden, maar kunt gewoon langs komen. 

Als u niet zeker weet welk uur het meest geschikt is, kunt u een mailtje sturen naar ledenadministratie@bequickbergen.nl.

Direct inschrijven kan ook via dit inschrijfformulier

Proefles

Als je wilt kennismaken met één van onze lessen, kan je vrijblijvend één proefles volgen voordat je lid wordt.

Als je een proefles wilt volgen, kijk je in het lesrooster op welke dag en tijd je een les wilt volgen. Als je een les hebt uitgekozen, stuur je een mail met de lesgegevens naar: ledenadministratie@bequickbergen.nl

Wijziging doorgeven?

Is er iets verandert in uw gegevens? Stuur een e-mail met de gegevens die gewijzigd moeten worden naar ledenadministratie@bequickbergen.nl.

Jeugdfonds

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Alkmaar betaalt het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub. Om hier gebruik van te maken kunt u contact opnemen met de trainsters. Meer informatie over het jeugdfonds kunt u vinden op de volgende website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/alkmaar/.  

Opzeggen - beëindigen lidmaatschap

Zonder opzegging loopt het lidmaatschap automatisch door naar het volgende seizoen. Wilt u zich (of uw kind) afmelden voor volgend seizoen, dan dient dit voor 1 juni te gebeuren. Zegt u later op dan brengen wij contributie in rekening tot het moment van opzegging + 3 maanden.

Opzeggen kan alleen schriftelijk via email. Opzeggen via de trainers is niet voldoende. Stuur hiervoor een e-mail naar de ledenadministratie (ledenadministratie@bequickbergen.nl) met uw gegevens en de reden van beëindiging.